Brrr! De koude maanden komen er weer aan. Daar hoort naast de Hollandse stampot mogelijkheden die deze maand uitgebreid aan bod komen in de Allerhande, de pannekoeken die ik vandaag heb gekregen van mijn vriendinnetje, de verwarming die weer aanstaat, de dekentjes waar ze weer onder ligt, de bladeren die weer van de bomen komen en de takken die we afgeknipt hebben, de tijd die weer een uur is aangepast, waardoor we een uurtje meer hebben gekregen afgelopen weekend, werd ik geattendeerd op een lekker winters drankje. Normaal zou ik gaan voor choco met Malibu of Black rum, maar dit is eigenlijk wel een interessante optie. Thanks voor de tip Grand Marnier!
I present The Grand Moccha!
 
De benodigdheden:
 - 40 ml Grand Marnier
 - 30 ml gesmolten pure chocolade
 - 200 ml warme melk
 - 1 hete espresso
 - slagroom
 
Hoe je het maakt:
Mix de hete espresso, Grand Marnier , warme melk en gesmolten chocolade in een lange glas. Maak het af met een grote toef slagroom en geschaafde chocolade. Geniet ervan!
 

Geen opmerkingen:
Een reactie posten